Bloggedibloggog – om skrivestop og hverdagstanker….

Selfies

Nu fik jeg jo introduceret suremoren, og så gik jeg lige lidt i stå.

For kan man godt skrive om vind vejr og en helt almindelig dag efter at have delt Suremoren og en hård weekend…?

Men det var jo hele tiden planen at det var min hverdag, som skulle fylde på bloggen. Og med det følger alle de personer jeg er.

Både Suremoren, sippekæresten, dovneren, skøriboldenpigen, skrappe Lise, sjovemor og alle de andre.

Så nogle gange er der måske lidt mere overvejelse og substans i indlægget og andre gange vil jeg bare dele mine tanker og min hverdag….

Til gengæld håber jeg på, at blive lidt mere konsekvent i mine indlæg, så der ikke går så længe imellem. Men det er jo en lidt underlig størrelse at sidde her og skrive. For jeg er jo bare mig og kan det interessere andre end mig og måske mine nærmeste, hvad jeg sidder og tænker på… Jeg er jo ikke rigtig god til noget – altså bevares jeg kan da lidt 😉 – men I ved sådan RIGTIG god til noget. Der hvor man tænker HEY det kan jeg da lære noget af eller hun har sgu da styr på sit hjem eller sin garderobe eller er god til seje madopskrifter. Jeg er bare Lise (og alle de andre aliasser ;D)

Lige nu sidder jeg her i sofaen – total overmandet af dovneren og har brugt ALT for meget tid på at kigge på min tlf. Nogle gange er den bare en tidsrøver over alle grænser. Den ligger ligesom bare der og kalder og kalder – ligeså stille – liiiiiiiiseeeeee liiiiiiseeeeee – og så skal man liiiiige tjekke (bare hurtigt) om der er sket noget nyt.

Jeg kan godt være mega misundelig på Peter og hans titusind projekter. Han har altid gang i alt muligt. Og jeg synes egentlig han er ret god til forfølge sine ideer. Lige pt. er han jo ved at opbygge et mindre kafferisteri i vores garage (mere om det en anden gang) og det betyder at han bruger helt usandsynlig lang tid på at lave excel ark, undersøge hvordan man laver regnskab, finde ud af reglerne for fødevaregodkendelse, undersøge hvordan man laver regnskab, kigge på ny port til garagen, undersøge hvordan man laver regnskab, ordne vægge, undersøge hvordan man laver regnskab, ringe til alle mulige om alt muligt jeg ikke kan finde rundt i, undersøge hvordan man laver regnskab, osv. osv. 😀

Samtidig har han meldt sig til kasserer i vores lokale MTB-klub, hvilket indebærer flere excel ark og flere ting man skal (kan) sætte sig ind i… Yay 😉

Jeg er sådan lidt bedre til at HAVE en masse ideer. Men synes ikke rigtig jeg får sat gang i nogen af dem. Måske også fordi de tit indebærer penge og TID. Og specielt TID er noget som jeg ikke rutter helt vildt med for tiden. Når jeg endelig har lidt tid for mig selv, så har jeg SÅ meget lyst til at sætte mig i sofaen og DO NOTHING….. (Nuvel – så rutter man måske faktisk lidt med tiden)

Men egentlig ville jeg hellere kunne sige, at jeg læste en mega spændende faglitterær bog, var kommet i gang med at male og tegne igen og havde støvet symaskinen af og var kommet i gang med at sy igen. Men nej det bliver ved tanken.

Men måske det hjælper det, at skrive det ned her. Måske kan det sætte gang i noget af det – Måske ikke. Men nogle gange hjælper det ligesom, at få det ned på ”papir”. Man siger at det tager 14 dage at ændre en vane, så måske skal jeg bare få røven op af sofaen og i gang. Men nu skal jeg liiiiiiiige sætte en vask over først og hente børn og ……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *