Når manden er ude …..

21. maj 2016

witch

Jeg havde egentlig en plan om at mit første sådan rigtige – ”nu er jeg ikke på ferie længere men blogger for real” indlæg – skulle handle om at starte på arbejde igen med tre børn og al det her….

Men men nu er Peter taget på cykel weekend til Winterberg i Tyskland, og jeg er derfor alene med ALLE los kiddos en hel weekend. En anelse crazy kan jeg godt afsløre.

Og kender I det, at man egentlig synes, man har været godt overskudsagtig – har klaret aflevering fredag morgen, den ene til tandlæge, videre i skovbørnehaven, hente, købe ind, lave pizza (med hjemmelavet bund – tjuhej for en speltmor …… de færdiglavede bunde var desværre udsolgt). Nå men så når maden er ved at være spist og det hele spidser lidt til, Magnus er ved at være træt, og de to store sidder og skriger på fredagsslik – så kommer hun liiiige forbi – hende den mega trælse….. Suremoren. Med sine sure opstød og sin snakken til børnene som om de var 18 og ikke 5 (eller ca. der omkring, som Frederik siger) og 8. Hun er mega god til at give dårlig samvittighed…. Argh hun er så træls – og ikke at forveksle med skrappe Lise – hun er sgu egentlig sej nok og har ben i næsen – hun er bare en der ”don’t take no crap” (som cut n’ move ville have sagt det 😉 ). Næ Suremoren hun er en man godt kan undvære. Hun er næsten ligeså slem som sippekæresten – men hende kan I høre om en anden gang.

I hvert fald så blev jeg sgu lidt træt af hende Suremoren i går. Hun vrissede sådan af drengene, bare fordi Magnus var lidt hys og egentlig bare var ved at falde om af træthed…. Og blev sur over at de ikke sprang op og hjalp så snart hun åbnede munden, fordi de jo var helt væk i Disney helvede. Altså det er vel sådan set meget almindeligt for små drenge, men nej nej Suremoren blev altså vrissevred og sikkert også lidt fornærmet. Øv nå men da Magnus endelig var puttet gik hun da heldigvis igen, og jeg bad hende om at holde sig væk i dag og overlade børnepasseriet til mig – måske med lidt hjælp fra Skrappe Lise, men det er da også klart at foretrække frem for den sure mokke…..

Jeg hader virkelig når jeg transformeres ind til den sure kælling. Jeg fik ikke en gang snakket ordentlig med Peter, da han ringede i går aftes. Straks skulle Suremoren overtage røret og bitche lidt over sin hårde aften…. Man kan bare høre det så snart hun åbner munden. Hende har man ikke lyst til at være. Og hvorfor kommer hun så – og altid på de dumme tidspunkter. Bevares mine unger kan drive en til vanvid engang imellem, det kan de virkelig og nogen gange skal alt foregå i toneleje ”vi ku vække en død”, eller de skal sidde og diskutere et eller andet total ligegyldigt – gerne noget hvor Emil aka ”mr. Facts og jeg får ret og I får fred” bare vil have ret. Her til aften brugte de eksempelvis lang tid på at diskutere, hvordan man bandt en såkaldt romer dragt af et håndklæde og kunne ikke blive enige indtil det går op for dem, at Emil snakker om romere og Frederik snakker om nomere (nogle væsner i nogle bøger vi læser) – hold nu lige op, hvor var det skørt… men altså Suremoren gør jo aldrig tingene bedre. Godt hun holdt sig væk i dag.

Jeg tror jeg vil øve mig lidt i ikke at lade hende kigge forbi – så meget i hvert fald. Ligesom Sippekæresten – selvom det er svært 😉

4 tanker om "Når manden er ude ….."

 1. Kære Lise
  Mange år siden vi har mødtes, men har nydt både din ferie blogs og ikke mindst din sidste Real life blogs ! Tror faktisk næsten at jeg vil lade min bedre halvdel læse den ?? Du er bare så spot on.
  Elsker dig nok mest fordi du kan sætte ord på de forskellige ansigter vi har ??❤️
  Herhjemme er jeg jo alene mor til 3 super elskede unger, halvdelen af tiden mens Allan jobber. I den tid og også ofte når han er hjemme kender jeg sure mor, hun er bare så ond og modbydelig ?? hun burde skamme sig i en sådan forstand at hun aldrig turde dukke op igen, men dagligt syntes jeg hun kommer, indtil jeg læste din blog! Der findes også skrappe mor, og hun er en nødvendighed herhjemme for overlevelse, og så krydres hun bare lidt for ofte med sure mor. Men pointen min, i forhold til dit indlæg er, at du er så OBS på de her figurer, og en ting er at sure dumme mor stikker hovedet frem, bare hende og sure sippe for lov at mødes og styre alt for tit, det er skidt, virkelig skidt ! ??
  Så længe du kan distancere skal i nok klare verden sammen alle 5, glæder mig til at læse flere af dine fantastiske blogs.
  Knus en eks w aka Lotte ?

  • Hej Lotte,
   Tak for de rosende ord – altid rart at mine tanker kan give mening for andre end mig selv 🙂
   Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste, der kender Suremoren. Hun kommer nok på besøg hos de fleste af os en gang imellem. Kunsten må være at holde det på et minimum at vi inviterer hende indenfor 😉
   Og stor respekt herfra til sådan nogle kvinder som dig, der bare klarer hele hjemmet og unger und alles halvdelen af tiden pga. udearbejde mand!
   – og jeg ved jo, at hjemme hos dig har du både Seje Lotte og Fighter Lotte og de er nogle gæve tøser, som må kunne holde Suremoren fra døren det meste af tiden!!!
   Dejligt at høre fra dig!
   Kram herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *