Feberdage i Ao Nang og et crazy Fireshow

18. – 20. Februar 2016

Hvad laver man når hele familien har valgt at være syge? Med to feberramte drenge har energien været på minus og dagene, som skulle have været udflugtsdage er primært foregået med udflugter til hhv. Starbucks, tingeltangel shops og vores hotelværelse.

Men det har nu været hyggeligt nok. Vi prøver at tage det med et smil og tager dagene i det tempo vi kan.

Billede 20-02-2016 17.26.49

Billede 19-02-2016 22.52.36Billede 19-02-2016 19.33.23

Havde dog en enkelt dag, hvor jeg virkelig skulle tage mig sammen, da hele bundtet var i kulkælderen og alle havde feber og var virkelig dårlige. Puha det holdt hårdt og Peter bemærkede da også, at jeg så lidt stram ud i betrækket 🙂

D. 18. blev vi lige lidt forskrækkede da Emil vågnede og ikke kunne gå!!! Det gjorde så ondt i hans ben. Meget mærkeligt og jeg greb straks min hotline i DK (1 stk. moster og 1 stk. onkel, som er læger) og spurgte om det kunne være ”le antiinfluenza medicine” og vi ringede også til vores gode ven Dr. Somboom. Ingen mente dog at det burde være fra medicinen, men hotline DK, mente vi skulle stoppe med den, da det primært er noget man giver til svækkede gamle mennesker og ikke friske unge drenge og Mr. Somboom sagde også at vi fint kunne stoppe med den. Så det gjorde vi. Vi har så haft et stk. dreng, som har lignet at han var en del af Monthy Python og deres gakkede gangarter i halvanden dag. Ved simpelthen ikke, hvad der har været galt, men har vores gå tur til doktoren i nyligt erhvervede klipklapper mistænkt for at have givet han så ømme lægge at han ikke har kunnet gå. Han ved jo ikke hvad ømme lægge er og kan ikke sige om det er muskel ømhed eller hvad. Men det er heldigvis væk igen og han kan springe rundt, som han plejer….

Billede 20-02-2016 20.40.01 Billede 19-02-2016 10.40.41

Drengene har de fleste dage kunnet klare lidt om formiddagen og så er vi gået hjem til hotellet og har taget en middagslur. I går resulterede det i 3 timers lur for de store og 1 1/2 time for den lille, så jeg fik tid til at ligge lidt ved poolen og læse lidt i min bog, mens alle sov – og det er jo ikke helt skidt 🙂

Drengene har kigget laaaaaangt efter poolen, da skrappe Lise har nægtet sygdomsramte børn adgang….

Billede 19-02-2016 16.04.25

… men de har dog allernådigst fået lov til at få 15 min. både i går og i dag til stor glæde…..

I går havde vi desuden, pga. den lange lur, lovet drengene at de måtte se fireshow på vores lokale restaurant, som ligger tæt på hotellet. Inden det startede nåede vi dog lige en lille fodmassage alle sammen, da lillefisen brillerede ved at tage en 30 min. lur, som vi skyndte os at udnytte. Rimelig fedt synes vi alle sammen!

Fire showet foregik inde på restauranten !?! Crazy. De var dog rigtig dygtige og en af dem gik på line, mens han kastede rundt med sine fire sticks. Vil godt indrømme, at jeg sad og lagde små planer for; 1: hvordan kommer vi ud, hvis han sætter ild til det hele? 2: hvor er der vand e.l. som jeg kan smide på mine drenge, hvis han taber sine ildpinde hen på dem.

Drengene havde jo selvfølgelig placeret sig helt forrest og sad med åben mund og synes det var for feeeedt. Det gik heldigvis fint, og jeg kunne ånde lettet op, da de begyndte at gå rundt med deres hat for at samle drikkepenge – selvfølgelig imens de havde fire sticks, med ild i, i hånden – det er da klart !?!

Billede 19-02-2016 22.15.58Billede 19-02-2016 22.37.04

Men så var det, at ham linedanser manden valgte at tage Emil med op på ”scenen” – hvad er der lige med vores drenge, som skriger entertainer? – og så skulle han holde en pind MED ild i for line-manden, som så stak ildpinden NED i sine bukser og op igen – crazy guy, men moren her (som allerede havde siddet og råbt til Emil, at han bare skulle stå HELT stille) var da lige ved at få sin cola galt i halsen, da Emil skulle gøre det samme OG GJORDE DET – Whaaat så stod han der i sine mega brandfarlige kopi væmmelige nylon fodboldshorts og stak en BRÆNDENDE pind ned i dem og op igen. Ikke helt forsvarligt vil nogle (inklusiv de to forældre her) mene, men tænkte dog, at det nok var mere farligt at skrige stoooop og springe op for at rive pinden ud af hånden på barnet, da det nok ville have resulteret i brand både det ene og andet sted.

Alt gik jo heldigvis også godt, men tror nok liiiige vi sætter os lidt længere tilbage i baren, hvis vi skal derned igen.

I dag havde vi hele to feber fri børn (Frederik og Magnus) – jeah, og vi ville egentlig have været ude at sejle, men droppede det, da Emil var helt slatten. Så vi tog en tuk-tuk til Starbucks i stedet og købte kager og Frappe (same same)! Eftermiddagen bød igen på en lang lur til drengene, hvilket i dag betød, at Peter og jeg havde en lille time helt alene ved poolen – total kæreste tid!! 😉

De næste to dage har vi lejet en bil, så vi kan køre lidt rundt og se området i vores eget tempo. Alt afhængig af dagsformen bliver det grotter eller varme kilder og så forhåbentlig tiger templet den sidste dag inden turen går mod Koh Tao.

6 tanker om "Feberdage i Ao Nang og et crazy Fireshow"

 1. Vi glæder os over, at i ikke har mistet det gode humør. Håber i har bedre vejr end os. Her er det koldt, og det har regnet og blæst hele dagen.
  Preben spiller klaver, og jeg feuder med Lene og strikker.
  Knus til jer alle fem.
  Kærlige hilsener fra morfar og mormor

  • Vejret er i top selvom der godt kan snige sig en regnbyge ind en gang i mellem. Men når temperaturen er omkring de 30+ så er det ikke noget der gør noget 🙂
   Vi er vel ankommet til Koh Tao og skal nok på opdateret bloggen nu hvor vi har fået godt wifi igen 🙂

 2. Hej Lise..☺️
  Super hyggeligt at kunne følge med på jeres tur☺️ I får da oplevet en masse?
  Rigtig god tur?

  • Hej Martine.
   Dejligt at høre fra dig 🙂
   Ja det er fedt at prøve. Man lærer en masse som familie 🙂 – og får mange erfaringer. Tænker vi må afsted igen en dag!

 3. Det er ret crazysjovt det med de der kopinylonbukser med ildpinde i! I oplever da lidt af hvert:-) Dejligt at følge jer!

  • Argh det var total scary for moren her. Jeg turde slet ikke kigge – måske heller ikke den bedste ide bare at lukke øjnene 😉
   Men ja vi får oplevet en masse. Kan godt anbefales. Man får mange erfaringer og lærer en masse om os, som familie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *