Det stærke køn….

16. – 17. Februar 2016

Air con blev fikset fra morgenstunden og kl. 11 tog vi af sted til hospitalet i Krabi. Heldigvis ikke en lang tur, for begge drenge var meget feberramte – især var Emil helt i kulkælderen i dag og begge frøs til trods for de over 30 graders varme – så ved man ligesom, at de ikke er helt på toppen.

Billede 16-02-2016 11.22.59

Hospitalet var rigtig fint og igen må man altså tage hatten af for vores rejseforsikring for alt var i orden, da vi kom, så vi skulle bare udfylde en masse papirer, og så var vi klar til at vente på, at lægen havde tid. Der var heldigvis også en kiosk så udstyret med tæppe, milkshakes og kager (lige nu får de alt, hvad vi kan lokke i dem af fast og flydende føde 😉 ) så det hele lidt lysere ud for den lille familie. Og alle var som sædvanlig helt eksede over lille Magnus og skulle holde ham.

Til trods for feberen var det vist en ok oplevelse for drengene. Der skulle ikke tages blodprøver, bare podes i næserne og efter at have været inde ved lægen kom begge drenge på skift ind i et rum og fik lunkne afvaskninger med velduftende vaskeklude af to søde sygeplejersker for at slå feberen ned – ikke dårligt synes de to massage elskende drenge 😉 Den service havde vi nok ikke fået i DK.

Det viste sig at de har hhv. halsbetændelse (Frederik) og influenza (Emil), så nu er vi endnu engang udstyret med medicin til op over begge ører. Her i Thailand har man åbenbart “antiinfluenza” medicin – men så er Emil forhåbentlig hurtigt på benene igen.

Det tog alligevel en del timer, så resten af dagen blev vi på hotellet, og drengene fik lov at give den gas med thai tv og iPad – tiltrængt 😉

Billede 16-02-2016 07.43.57

Air con var også samarbejdsvillig, så vi fik en god nats søvn – også tiltrængt!

I dag vågnede vi så heldigvis til en Emil, som er nede på 38 i feber og en Frederik, som allerede er feberfri 🙂 wuhuu.

Men men men træerne vokser jo som bekendt ikke ind i himlen så vi vågnede også til en Peter, som mente at have fået ondt i halsen og en Magnus som endnu en gang virkede lidt varm – for filan altså, hvad sker der for de svage drenge/mænd i denne familie…. Nå men hey vi har jo snart en hotline til vores forsikring så ….

For at prøve noget nyt valgte vi i dag at tage til Dr. Sombooms klinik, som ligger her i Ao Nang. Vi er jo på ferie, og det bliver helt trivielt med de der hospitaler 😉

Her blev vi mødt af søde sygeplejersker og endnu engang havde forsikringen sendt betalingsgaranti (det fungerer altså virkelig godt, når bare man bruger deres samarbejdspartnere). Dr. Somboom var også en venlig og sød læge og rigtig god til engelsk og meget forklarende. Han fik hele sygehistorien krydret med fine fotos af al den lækre medicin og alle vores fine journaler, som vi har samlet sammen den sidste uges tid 😉

Konklusionen fra Dr. Somboom var, at de behandlinger alle er i gang med er en god ide (altid rart med en second opinion). Både den lille og den store skulle dog have taget en ekstra blodprøve, så han kunne sikre sig at deres infektioner er på retur. Åh nej tænkte moren – nu skulle den lille gut stikkes igen….. Men her må man lige give lidt credit til Sombooms sygeplejersker, for hold nu op. De slog da lige Mrs. Professional Nurse fra Trang med flere længder – der var blodgevinst med det samme og minimal gråd fra lillemanden (og dermed også fra moren).

Alt ser heldigvis fint ud, og vi skal bare slappe af nogle dage. Peter er dog ret rød i halsen og har derfor lige fået lidt ekstra godt til at spice de store heste penicillin piller, som han allerede tager, op med. Men ellers mener Mr. Somboom at alle burde være på banen igen om nogle dage, hvis vi bare sørger for at slappe godt af og ikke lave for meget… Ok det kan vi godt klare 🙂

Billede 17-02-2016 13.40.35

Efterfølgende stod den på Mac Donalds til de to syge drenge og nye fodboldsæt, så klarede de dagen og turen hjem til hotellet i Tuk Tuk. Emil får prøvet lidt af hvert og prøvede både at sidde foran og bagved tuk tuk manden i dag 😉

Billede 17-02-2016 13.22.01

Billede 17-02-2016 15.59.25

Og ellers har vi (jeg) holdt vaskedag for Magnus garderobe – vi andre har bare købt noget nyt, så klarer vi et par dage ekstra før vi behøver at sende resten til vask …..

Billede 17-02-2016 18.05.53

Billede 17-02-2016 17.14.45

Jeg håber virkelig dette bliver sidste sygdomsindlæg på denne ferie. Nu vil vi gerne snart ud at opleve lidt mere af det sjove – forhåbentlig holder det stærke køn her til al den sygdom, jeg er omgivet af!!

9 tanker om "Det stærke køn…."

 1. Sikke en omgang, hurra for omsorgsfulde medmennesker og sundhedspersonale – og en sej mor?. Nu må det lysne, god bedring til jer?. Nyd turen?.

  • Hej Bolette. Nu ser det endelig ud til at gå den rigtige vej, så krydser fingre for en helt rask familie snarest 🙂
   Hils alle dine søde mænder!

 2. Sådan Lise, godt du holder gang i hjulene, for det er da vist ikke Peter der trækker læsset for tiden ?. Håber I alle snart er helt ovenpå igen, for Hold op hvor ser det bare lækkert ud hos jer! Vi er tilbage efter tur til Hemsedal, det var nu heller ikke helt skidt og endelig fik vi lov at opleve tre drenge, der bare var vilde med ski. Endelig kunne vi høste frugten af mange års hårdt arbejde ??. Håber I er med næste år – Ferie er nu bare det bedste!!!!

  • Hej Lisbet,
   Godt at høre at I har haft en super tur til Hemsedal. Vi er helt klar næste år! Og ferie bare noget man aldrig har nok af 😉
   Mange hilsner her fra!

 3. Det er vist alt det snorkleri, der giver problemerne.
  Men Emil ser da helt glad ud på de sidste billeder.
  Jeg har lige afholdt min første generalforsamling i Folkeuniversitetet med stor succes, så det lettede. Alle indbudte mødte op, og syntes det havde været et godt møde.
  Glæder mig til at høre mere fra jer.
  Knus fra mor

 4. Hold ud stærke mor. Jeg undgår som regel smitte fra børnene, mens Thomas rager alt til sig. Det er det air con, som desværre er uundværlig, men som også både bærer vira rundt til alle værelser og giver unaturlig kulde/varme overgange mellem ude og inde, som giver dårlig hals. Selv om Thomas fik fjernet mandler, får han stadig øm og rød hals af air con i bilen?! Mænd… God bedring og hyg jer!

  • Hej AG. Vi forsøger med så lidt air con som muligt, men lidt svært i denne hede og med Peter sved og ditto Magnus 😉
   Det lader dog til at det meste sygdom er ved at være på retur, så satser på at komme lidt mere omkring snarest!

 5. Kære alle fem. Fedt at kunne følge jeres rejse på denne blog? Nu har I helt sikkert haft sygdom nok….og godt at læse, at I på trods, oplever så meget spændende. Fortsat god rejse, vi ses!
  Knus fra den Kristine og fam?

  • Hej Kristine og fam. Dejligt at høre fra jer. Vil følger også med på jeres instagram. Ser også ud til at I har en fantastisk tur! Vi snakker også allerede om at vi må gentage succesen (sygdom til trods) om nogle år igen. Fortsat god rejse til jer også 🙂
   Knus fra os alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *