Snorkling, slanger og lidt flere bump på vejen

14. – 15. Februar 2016

Thaimedicinen rocks og både Peter og Magnus er allerede i bedring – selvom Magnus lille blå hånd stadig vidner om den frygtelige blodprøveepisode….

Billede 16-02-2016 09.31.12

Dagene efter vores lille hyggetur til hospitalet i Trang er gået med snorkling og solbadning og selvfølgelig pool, pool og mere pool for drengenes vedkommende. Det er altså helt fantastisk snorkling her er. Og man skal bare stikke hovedet under vand – vildt.

Peter og Emil så en slange derude !?! Peter dykkede ned for at filme den, og da han kommer op siger Emil ”far er du godt klar over, at det er en hav krait – en af de mest giftige slanger i verden – 1 bid kan dræbe 100 mennesker eller 250 fisk!!”. Fremover skal han måske liiige tjekke med sin slangedreng inden han svømmer efter flere slanger!!!

Vi vågnede tidligt d. 15. og gik på stranden for at se solopgang. Virkelig smukt.

Solopgang

Efter morgenmaden besluttede Peter og Emil at tage på en lille jungletur. Peter havde løbet ruten dagen før, og de tog snorklen med, så de kunne snorkle lidt, når de nåede ud til stranden på den anden side af junglen 🙂

Jeg blev hjemme med Magnus og Frederik. Frederik var lidt mør i betrækket og Magnus kommer sig stadig lidt ovenpå sin sygdom. Så mens Magnus tog en lur, hyggede Frederik og jeg på terrassen med kortspil.

Peter og Emil havde en forrygende tur og havde både set en varan, eremitkrebs, snorklet med flotte fisk, og det bedste var, da de så en slange angribe et lille dyr inde i skoven – de kunne høre dyret skrige og fik billeder af de to krøllet sammen på jorden – crazy action!

Billede 15-02-2016 11.19.08 Billede 15-02-2016 11.42.40Billede 15-02-2016 09.54.05

Desuden faldt en kokosnød ned tæt på dem, og Emil fik endelig sin brune kokos, som han kunne flække og spise. Han har været meget skuffet over, at man kun kan få de grønne unge kokos på restauranterne – for dem kan han ikke lide 😉

Da de kom hjem hoppede vi alle i poolen, og det var et hit for lille Magnus, som sveder helt vildt her i varmen.

Magnus pool

Tilbage på værelset synes vi dog ham Frederik var noget varm på panden, og da vi tog hans temperatur viste den 39.5 – argh NU stopper det med flere syge på denne ferie…. Da Magnus heller ikke var helt på toppen trådte skrappe Lise lige i karakter igen og beordrede familien til at forlade paradiset en dag for tidligt. Vi fik fat i vores næste hotel og kunne heldigvis få en ekstra overnatning, og hotellet fik endnu en gang arrangeret båd og kørsel – nu til Ao Nang.

Efter en hurtig frokost gik vi over for at pakke sammen, så vi kunne komme af sted. Hmm ham Emil var sgu da også lidt varm på panden….. ARGH!!!!! Endnu et feber barn. SÅ stopper festen!!!! Afsti af sted med os – nu var det ligesom ikke så paradisagtigt længere.

Over vandet, ind i bilen og så af sted. Aldrig har jeg da haft sådan en hæslig tur… Emil sad bagerst og blev køresyg, Frederik sad ved siden af mig og lignede døden fra Lybeck (dog stadig klar med et skævt smil til fotografen) og Magnus tudede næsten hele vejen!!! Vi var vist den mest lettede familie, da vi endelig nåede frem til hotellet i Ao Nang og blev installeret på vores heldigvis kæmpe store værelse – ahhh lige hvad vi trængte til. Peter fik fat i forsikringen – IGEN – og vi er nu klar til endnu en tur på et hospital i morgen – hvis ikke feberdrengene er bedre….

Billede 15-02-2016 18.31.55Billede 15-02-2016 19.14.23

P.S. Glemte lige at fortælle at air con gik i stykker i nat, og vi derfor næsten ikke har lukket et øje pga. varmen …. Vi trænger til lidt god karma i morgen!!!

6 tanker om "Snorkling, slanger og lidt flere bump på vejen"

 1. Godt vi ved, at det er gået godt på hospitalet i dag. Håber penicillinen også virker på de seje drenge.
  Jeg snakkede med Lene om Peters blod i spyttet, og hun mener, det er meget almindeligt, når man snorkler meget.
  Godt i har fået et skønt værelse, så i kan slappe af et par dage.
  Knus herfra Møn

 2. Åh lis! Hospital og ferie er ikke lige det fedeste! – i know for jeg er der tit ??? håber det bliver bedre snart, thai medicin er the shit, vi burde importere det! ??? Dagens fif er gået i stå, de kommer, helt gratis, lige om lidt igen til når i rammer mit andet hjem ?? skal emil prøve det der dykning…?!????

  • Yes vi hepper på Thai medicinen big time. Og glæder mig til dagens fif returns. Vi har allerede brug for gode snorklingsfif – Emil vil jo gerne se en havskildpadde og drengene er også blevet hooked på at se noget Thai boksning 🙂 – og så er der self (meget vigtigt) bikini stedet til mig 😉

   • Åh ja! En skildpadde! Det burde kunne lade sig gøre, det er bare lige noget med at forhøre sig om hvor de er lige nu. Det ved dykkerskolere ?✌️ Og så skal han jo dykke… Ik!!!?! Hvis han skalså sig lige til, så finder jeg nogle referencer frem!
    Hvornår rammer i koh tao?

   • Snorkling er jo ikke det jeg har gjort det mest i, men shark bay (nabo bay) til der hvor i skal bo kan være ok! Mango bay er rigtig fint( nemmest at komme til med long tail) og då selvfølgelig koh nang yuan ( de tre øer forbundet har en strand) ang thong marine park. Det er dags tur, så det skali lige vurdere om i vil. For 12!!!! År siden var det fantastisk. Det er stadig fredet, så det er nok ikke gået helt galt endnu! ??

    Bikini: flip flop and treacle ligger i mae haad ( der hvor i kommer ind) der er 2 hovedveje, en op og en ned, det giver mening når i er der ?? den ligger på den vej hvir man kører ned, ca. Halvvejs, det er niiiice ? Og så lancere de jo ny kollektion når i er der. Fishbowl hvor de holder det er kendt for seriøse abefester, så måske ikke helt børnevenligt, men det må i lige vurdere når i er der ??? flere fifs to come ✌️?? skulle i få brug for hjælp dernede har jeg sagt til min tidligere chef at i kommer! Hun vil gerne hjælpe jer. Hun er på sairee beach og har bon voyage travel – miss jai, eller soodjai ? Sender hendes nummer til dig!
    Ellers et par restaurant tips? Must see Viewpoints? Dykning – et par sights? Yoga? Thaiboksning?
    Nyd det! Du er for sej, håber du går fri fra sygdom! ?????

    • Uh tak for alle de gode fifs allerede 🙂 – Lander på Koh Tao d. 23. Glæder os BIG TIME og håber alt sygdom er ovre til den tid 🙂 – Vi må se med dykningen. Emil ved ikke lige om han vil, men han er blevet mega glad for at snorkle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *